I. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

1. Με την πρόσβαση και χρήση του παρόντος ιστότοπου, συμφωνείτε πλήρως με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης, όπως και επίσης και στα συνοδευτικά έγγραφα, περιλαμβάνοντας την Πολιτική Απορρήτου, την Πολιτική Πληρωμών, την Πολιτική Επιστροφών, και τις Πληροφορίες Ασφαλείας. Εάν δε συφμωνείτε με οποιοδήποτε από αυτούς τους όρους, πρέπει να μη χρησιμοποιήσετε αυτό τον ιστότοπο. Μπορείτε να Επικοινωνήσετε μαζί μας αναφορικά με οποιοδήποτε πληροφορία αναφορικά με αυτούς τους όρους.

2. Ο ιστότοπος palecigs.com λειτουργεί υπό την αιγίδα της PAL AVENUE Interational & ΣΙΑ Ε.Ε.

II. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

1. Για την αγορά των προϊόντων μας απαιτείται να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας. Η Pal E Cigarettes δεν πραγματοποιεί πωλήσεις σε ανήλικους και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε συναλλαγή με αποκλειστική διακριτικότητα εάν πιστεύεται ότι ο αγοραστής σκοπεύει στην αγορά εκ μέρους ανηλίκου.

2. Η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων και άλλων προϊόντων καπνίσματος απαγορεύεται σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων την Η.Π.Α. Κατά την πραγματοποίηση παραγγελίας προς χώρα στην οποία δεν είναι εφικτή η πώληση των προϊόντων, η Pal E Cigarettes διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης οποιαδήποτε συναλλαγής προορίζεται για αυτές τις χώρες.

3. Βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση αγορών είναι η σωστή συμπλήρωση ταχυδρομικής διεύθυνσης, διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικού αριθμού.

4. Η πραγματοποίηση παραγγελίας μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας καθόλη τη διάρκεια του έτους. Η αποστολή της θα γίνεται εντός 24 ωρών κατά τις εργάσιμες ημέρες, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες εντός της επόμενης εργάσιμης.

5. Σε περίπτωση όπου λόγω ανωτέρας βίας δεν είναι εφικτή η πλήρης ή μερική εκτέλεση της παραγγελίας, η Pal διατηρεί το δικαίωμα αναστολής της υπό την προϋπόθεση της άμεσης ενημέρωσης του πελάτη.

6. Παραγγελίες με εσφαλμένες καταχωρήσεις (όπως ενδεικτικά ανύπαρκτη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - email - ή διεθύνσεις αποστολής) δε λαμβάνονται υπόψη.

7. Η Pal E Cigarettes διατηρεί το δικαίωμα αναστολής αμφιβόλων συναλλαγών.

8. Οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα palecigs.com δίνονται σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν τους νόμιμους φόρους, πχ ΦΠΑ.

9. Η εταιρεία Pal E Cigarettes εκδίδει τα νόμιμα παραστατικά (απόδειξη/τιμολόγιο). Για την έκδοση τιμολογίου απαιτείται η ορθή συμπλήρωση των στοιχείων της εταιρείας.

10. Τα προϊόντα που προσφέρονται από την Pal E Cigarettes καλύπτονται από εγγύηση του κατασκευαστή τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει πρόσθετη εγγύηση για τα προϊόντα.

11. Αποστολή, Διαθεσιμότητα, Επιστροφές Δωρεάν αποστολή & συσκευασία προϊόντων διατίθεται μόνο για κατοίκους Ελλάδας. Πελάτες σε ευρωπαϊκούς & διεθνείς προορισμούς επιβαρρύνονται με τυχόν επιπλέον κόστος. Παρακαλούμε συμβουλευτείται την Πολιτική επιστροφών.

12. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Η πολιτική μας περιλαμβάνει τη μη αποστολή προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας χωρίς πρότερη έγγραφη άδεια. Δε διατηρούνται οικονομικά στοιχεία των πελατών μας. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε την Πολιτική Απορρήτου.

13. Περιγραφές Οι περιγραφές και οι εικόνες των προϊόντων παρέχονται ως οδηγός αγοράς των προϊόντων. Παρότι καταβάλεται κάθε προσπάθεια για την ακριβή τήρησή τους, η Pal δεν ευθύνεται για μικρές αποκλίσεις από την πραγματικότητα.

14. Ακυρώσεις Όλοι οι καταναλωτές διατηρούν το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας τους εντός 7 εργάσιμων ημερών μετά την παράδοση. Εάν η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή των προϊόντων, επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο με την επιστροφή των προϊόντων, μη ανοιγμένων και στην αρχική συσκευασία τους, στην ίδια κατάσταση στην οποία απεστάλησαν. Ωστόσο, η επιστροφή χρημάτων δεν καλύπτει τα έξοδα αποστολής.

15. Για την ικανοποίηση των πελατών μας κάθε προϊόν περνά από ποιοτικό έλεγχο κατά την αποστολή ώστε να εξασφαλιστεί ότι βρίσκεται σε λειτουργική κατάσταση. Ωστόσο αντιλαμβανόμαστε ότι είναι δυνατό να γίνουν λάθη, οπότε έχει δημιουργηθεί Πολιτική επιστροφών για την κάλυψη αυτών των περιπτώσεων

16. Αποστολή & Παράδοση Με την αποστολή της παραγγελίας σας, κατόπιν αιτήματός σας, μπορεί να σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας με κωδικό παρακολούθησης.

Εάν η αποστολή έγινε με συμβατικό ταχυδρομείο, δεν είναι δυνατό να παρακολουθηθεί. Παρακαλούμε αφήστε 5 εργάσιμες ημέρες (10 για διεθνείς προορισμούς) πριν επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς συχνά απαιτείται κάποιο διάστημα για την αποστολή του δέματος ή την επιστροφή του σε εμάς σε περίπτωση αποτυχίας.

Αποσκοπούμε στην αποστολή των παραγγελιών εντός 24 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας, αλλά παρακαλούμε αφήστε ένα διάστημα 5 έως 10 ημερών. Σε περίπτωση που αναμένεται διάστημα μεγαλύτερο των 3 εργάσιμων ημερών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αναφορικά με τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Χρόνοι παράδοσης είναι κατά εκτίμηση και δεν τελούν υπό εγγύηση. Η Pal δε φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις ή μη παράδοση των προϊόντων, εάν η ταχυδρομική διεύθυνση ή ο κωδικός που παρέχεται δεν είναι σωστός.

17. Επιστροφές The Buyer shall inspect the Goods immediately upon receipt and let know Seller confirming in writing via email to info@palecigarettes.com, after that within 7 working days of delivery the goods should be returned (unused) to the Seller. If the buyer fails to do so the buyer shall be deemed to have accepted the goods.

17. Επιστροφές Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που έχουν φθαρεί χωρίς δική του υπαιτιότητα εντός 7 εργάσιμων ημερών, με την υποχρέωση επιστροφής τους στην αρχική τους συσκευασία και χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί. Οι πλήρεις όροι περιγράφονται στο έγγραφο Πολιτική επιστροφών.

18. Τροποποίηση όρων και προϋποθέσεων

Η Pal διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων και προϋποθέσεων οποιαδήποτε στιγμή. Είναι ευθύνη του πελάτη η ανασκόπηση της σελίδας όρων και προϋποθέσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η συμφωνία με τους όρους χρήσης απαιτείται και κατά την καταχώρηση παραγγελίας και αυτή συνιστά νομική δέσμευση με την Pal. Οι όροι και προϋποθέσεις επικαιροποιούνται συχνά σε συμφωνία με τη νομοθεσία. Εάν δε συμφωνείτε, ή νιώθετε ότι είναι κατά οποιονδήποτε τρόπο άδικοι ή μεροληπτούν πρέπει να μη συμφωνήσετε κατά την επίσκεψη στον ιστότοπο και να μη συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε.