Υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου

Απολαύστε υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένα και ασφαλή υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Επιλέξτε την ιδανική για τις δικές σας προτιμήσεις γεύση ηλεκτρονικού τσιγάρου από τη μεγάλη γκάμα υγρών αναπλήρωσης που διαθέτουμε. Ο πλήρης κατάλογός μας περιλαμβάνει πληθώρα επιλογών, όπως καπνικά υγρά αναπλήρωσης, ικανών να υποκαταστήσουν πλήρως την εμπειρία του συμβατικού τσιγάρου, όσο και επιλογές από αρώματα φρούτων, γλυκισμάτων ή και αρωματικών κοκτέηλ, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Αποκλειστικά στα καταστήματά μας θα βρείτε τα βραβευμένα υγρά αναπλήρωσης EcoVape και Nasty Juice, που έχουν αποσπάσει πλήθος διακρίσεων σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς, και ειδικά επιλεγμένα υγρά αναπλήρωσης από την Pal.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα περιέχουν νικοτίνη, η οποία είναι ιδιαίτερα εθιστική ουσία. Εάν δεν είστε σίγουρος για τις επιδράσεις της νικοτίνης, παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Να μη χρησιμοποιούνται εάν έχετε αλεργία σε οποιοδήποτε από τα συστατικά τους. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη σελίδα Πληροφορίες Ασφαλείας.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για θεραπεία απεξάρτησης από τη νικοτίνη.